BALKAN U SUZAMA: Reprezentativac (24) poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 22:38

BALKAN U SUZAMA: Reprezentativac (24) poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tragedija u regionu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u hokeju na led, Amon Rakić (24) poginuo je u saobraćajnoj nesrećči koja se dogodila u naselju Osenik kod Hadžića - potvrđeno je za Klix.ba.

Nesreća se dogodila u 16.20 a u njoj je učestvovao Rakić s motociklom uz dva automobila. Saobraćajse nakon nesreće obavljao otežano dok je policija radila uviđaj.

Rakić je godinama bio na spisku hokejaške reprezentacije i učestvovao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mnogim međunarodnim takmičenjima.

Na društvenim mrežama se njegovi prijatelji opraštaju od nastradalog hokejaša uz reči da je bio sjajan momak i uzoran sportista.

I Hokejaški savez Bosne i Hercegovine potvrdio je tužnu vest uz emotivan oproštaj od Rakića.

- Dragi naš Amone, na kraju dana smo zahvalni što smo imali priliku poznavati te, deliti svlačionicu i klupu s tobom, oblačiti isti dres i ponosno stajati iza iste boje i himne.

- Zauvek ćemo te se sećati i prepričavati sve one dobre trenutke, a bilo ih je. Neka je večni pokoj tvojoj duši. Tvoji hokejaši i hokejašice - piše u oproštaju Hokejaškog saveza BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.