BAKSUZNI 13. PUT: Možda je OVO razlog poraza Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:34

BAKSUZNI 13. PUT: Možda je OVO razlog poraza Đokovića

Ima li neke simbolike u brojevima?

Nažalosrt,Novak Đoković je u četvrtfinalu ATP turnira u Beču izgubio od Lorenca Sonega iz Italije rezultatom 2:0 (6:2, 6:1).

Dva užasno slaba seta Novaka Đokovića, čak pet brejkova za Italijana i bilo je neminovno da dođe do kraha. Jednostavno, Nole kao da nije bio na terenu.

#ÚLTIMAHORA El número uno del mundo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak Djokovic pierde 6-2 y 6-1 ante Lorenzo Sonego en cuartos de Viena #AFP pic.twitter.com/pg34P4HIq6

— Agence France-Presse (@AFPespanol) October 30, 2020

Inače, ovo je 13. put da je Đoković igrao protiv "laki luzera" ('srećnog' gubitnika kvalifikacija) i nikada ranije nije izgubio. Čini se da je 13 zaista baksuzan broj.

Sonego je u prvom kolu izbacio srpskog tenisera Dušana Lajovića, a u sledećem Poljaka Hurberta Hurkača, a sada nažalost i Novaka. U polufinalu čeka pobednika duela Dimitrova i Evansa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ko je "laki luzer" koji je razbio Noleta: "Kočnica" srpskim igračima

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2020

Lorenco Sonego je najveća teniska senzacija na svijetu nakon što je srušio Novaka Đokovića u četvrtfinalu ATP 500 turnira u Beču.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.