BAKLJADE ŠIROM SRBIJE: Delije organizovale SPEKTAKL uoči derbija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 10:36

BAKLJADE ŠIROM SRBIJE: Delije organizovale SPEKTAKL uoči derbija (VIDEO)

Napetost se oseća u vazduhu.

Kao i uvek, najviše očekivanja oko kvaliteta fudbala, borbenosti i atrakcije ima u večitom derbiju koji se u sredu odigrava 164. put u istoriji. Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage na stadionu Rajko Mitić s' početkom u 18. časova, povodom toga navijači crveno-belih rešili su da privrede pravi spektakl uoči tog meča.

Naime, navijači Crvene zvezde širom Srbije su najavili "večiti derbi" bakljadama sa mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokacija iz tačno 51 grada.

Crveno-beli dim se širi vazduhom, a srpki šampion će od 18 časova imati priliku da potvrdi dominaciju u našem fudbalu protiv najtežeg protivnika, Partizana.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije moraće crveno i crno-beli bez huka navijača, ali daleko od toga da će podrška izostati.

Večiti derbi igra se danas od 18.00 na Marakani i situacija je jasna: Zvezda ima devet bodova prednosti nad Partizanom, i sve sem pobede crno-belih značiće da titula ostaje na Marakani. Kvota na keca je 2,15, iks je 3,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.