BAJERN UMEŠAO PRSTE: Kupili su Radonjića, a sada prodaju za 70 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN UMEŠAO PRSTE: Kupili su Radonjića, a sada prodaju za 70 miliona evra (FOTO)

Velike promene na Velodoromu.

Čelnici Bajern Minhena, odlučili su da u redove bavarskog tima dovedu igrača Marselja Florijana Tovana kao zamenu za Franka Riberija, koji je blizu okončanju karijere.

FC Bayern: Holt der Rekordmeister Florian Thauvin als Ribéry-Ersatz? https://t.co/qyKaJY0rIk pic.twitter.com/iBdZFDFddN

— t-online.de Sport (@tonline_sport) September 28, 2018

Riberi ima 35 godina, a Bajern se odlučio za deset godina mlađeg Tovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao njegovog naslednika. Francuz je jedan od najboljih igrača nekadašnjeg prvaka Evrope, a nemački šampion je spreman da plati oko 70 mliona funti. Francuski tim, u koji je pre mesec dana stigao srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, mogao bi da prihoduje ozbiljan novac ukoliko se ovaj transfer realizuje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.