BAJERN NE ODUSTAJE: Stigla bogatija ponuda za Kejna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 15:52

BAJERN NE ODUSTAJE: Stigla bogatija ponuda za Kejna!

Cena viša za 12 miliona...

Prva ponuda Bajerna za Harija Kejna nije zadovoljila čelnike Totenhema, a teško da će i druga.

Ipak, čelnici prvaka Nemačke nadaju se da će sada imati više uspeha i da će naterati prvog čoveka londonskog kluba, Danijela Levija da ih sasluša.

Bajernova prva ponuda od 70 miliona evra bila je daleko od onoga što Levi traži za rastanak sa sjajnim golgeterom.

Ipak, ostrvski mediji prenose da se Bavarci sada vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sto sa ponudom od oko 82 miliona evra.

Veruje se da je to maksimalno što Bajern može da ponudi za njihovu metu broj jedan, igraču kojem ističe ugovor sa "pevcima" naredne godine.

Bajern nije spreman da čeka još godinu dana jer će tada imati daleko veću konkurenciju.

Klub nije uspeo da nadomesti odlazak Roberta Levandovskog u Barselonu, ali su na kraju uz mnogo sreće ipak uspeli da odbrane titulu u poslednjem kolu Bundeslige.

Inače, Bajern je ovog leta angažovao defanzivca Napolija Kim Mina-Jaea za 49 miliona evra i dovođenje napadača je sledeći prioritet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.