BAJERN KUPUJE KOD PAUNOVIĆA: Milioni stižu u Reding!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 10:44

BAJERN KUPUJE KOD PAUNOVIĆA: Milioni stižu u Reding!

Bavarci spremili ponudu za mladog fudbalera.

Mladi reprezentativac Engleske Omar Ričards jedan je od najstandardnijih fudbalera u timu Veljka Paunovića, igra na poziciji levog beka, ali odlično se snalazi i kao krilni igrač. Upravo zbog svojih sjajnih partija privukao je pažnju nikog drugog do aktuelnog šampiona Evrope, minhenskog Bajerna.

Bajern ostaje bez proverenog defanzivca Davida Alabe i svakako nastoji da u predstojećem periodu pojača zadnju liniju tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako javljaju britanski i nemački mediji, predstavnici Bajerna iz Minhena su u razgovorima sa Englezima kako bi Ričardsa preselili u svoje redove. Ostaje samo da se vidi da li će se to dogoditi već ove zime ili tek na leto.

Bayern Munich make approach for Reading's Omar Richards https://t.co/5d5LjWJyDd

— Telegraph Football (@TeleFootball) January 4, 2021

Omar Ričards (22) je skrenuo pažnju u ekipi Veljka Paunovića. Jedan je od najstandardnijih igrača Redinga, a pre nešto više od godinu dana debitovao je i za mladu reprezentaciju Engleske. Igra na poziciji levog beka, ali odlično se snalazi i kao krilni igrač.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.