BAHAR POSLE LUČANA: Većina igrača je odigrala kvalitetno

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 21:18

BAHAR POSLE LUČANA: Većina igrača je odigrala kvalitetno

Novi trijumf crveno-belih.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar bio je zadovoljan posle pobede 4:1 na gostovanju lučanskoj Mladosti u 3. kolu Mozzart bet Superlige.

- Važno je da pobeđujemo. Bila je ovo prva utakmica u gostima, igrali smo protiv dobre ekipe i nije bilo lako, iako smo postigli četiri gola. Primili smo i jedan, ali dobro, većina igrača je odigrala kvalitetno. Odnos i zalaganje su bili na nivou. Želimo i u narednom kolu da odigramo dobro, da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovom ritmu, a to koliko ćemo golova postići je manje važno. Najbitnije je da se dobro spremimo za Ligu šampiona – istakao je Bahar.

Zvezdini fudbaleri su imali veliku podršku navijača u Lučanima.

- Osećamo se kao kod kuće sa ovakvim navijačima i sa ovakvom podrškom. Lepo ih je videti i želimo da im dobrim igrama na terenu vraćamo– podvukao je Bahar.

Razloga za nezadovoljstvo nije imao ni trener Mladosti Igor savič, čiji tim je pružio dobru partiju i pored poraza od tri gola razlike.

- Zvezda je trećim golom prelomila utakmicu, a do tog trenutka smo imali neke situacije iz kojih smo ozbiljno pretili. Idemo dalje – rekao je Savić za TV Arena sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.