BAHAR BLISTA POSLE POBEDE NAD ZENITOM: Dali smo gol sa treninga, želimo da osvojimo turnir (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 21:37

BAHAR BLISTA POSLE POBEDE NAD ZENITOM: Dali smo gol sa treninga, želimo da osvojimo turnir (VIDEO)

Dobar početak za Bahara.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske posle pobede nad Zenitom u Sankt Peterburgu na turniru u Rusiji.

- Izuzetno je važno da se pobedi prva utakmica, na startu nekog turnira. Najvažniji je bio stav igrača prema igri, očekuje nas dosta takmičenja, ali je važno da je početak dobar - počeo je Bahar, pa su potom usledila pitanja novinara.

Da li je vaš cilj da osvojite ovaj turnir ili je igra u prvom planu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naravno, želimo da dobro izgledamo na terenu. Sve što radimo na treningu važno je da prenesemo na teren. Prvi gol koji smo postigli smo radili na treningu i to me mnogo raduje. Potrebno je da igramo visok presing, napad sa velikim brojem igrača, to je naš cilj. Želimo, naravno i da osvojimo ovaj turnir.

Da li ga je neko iznenadio u Zvezdinom timu?

- Ne bih pričao o imenima, želeo bih da pričam o celom timu. Svideo mi se govor tela, odnos prema igri i to je ono što me raduje - jasan je Izraelac.

Da li ste čuli navijače Crvene zvezde koji su bili poprilično glasni?

- Veoma sam uzbuđen što sam čuo naše navijače, iako ih je bilo manje, čuli su se. Srećni smo što ih vidimo i što smo dobili meč zbog njih - rekao je Bahar.

Da li ste zadovoljni sa timovima koji igraju ovaj turnir

- Naravno, imamo priliku da igramo protiv sjajnih ekipa, koje su u rangu onih iz Lige šampiona. Imali smo i imaćemo priliku da se oprobamo protiv odličnih ekipa i ovaj turnir je odličan za nas - zaključio je Bahar.

Sledeću utakmicu crveno-beli će igrati za četiri dana protiv Nefčija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.