Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BABIĆ: Popravili smo atmosferu, Voša ponovo liči na tim

Fudbaler Vojvodine Siniša Babić istakao je da je poboljšana atmosfera na treninzima najviše doprinela tome da crveno-beli odigraju dobar meč i ostvare pobedu u Ivanjici. 

Igrač utakmice i strelac jedinog gola u pobedi protiv Javora istakao je da ekipa pozitivno reaguje posle smene trenera.
– Znali smo da nas u Ivanjici očekuje težak meč, jer Javor igra izuzetno dobro, pogotovo na svom terenu. Međutim, mi smo dve nedelje odlično trenirali i pripremali se tako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da idemo na pobedu. Novi šef nam je vrlo dobro objasnio kako igra Javor, jer je predvodeći Borac ove sezone već dva puta igrao protiv njih. Zatvorili smo prilaze svom golu i pametno sačekali svoju šansu, koju smo dočekali već u prvom poluvremenu. Mislim da je ovom trijumfu najviše doprinela poboljšana atmosfera na treninzima nakon dolaska novog šefa, što mislim da se i videlo na utakmici. Ponovo smo ličili na tim koji je onako dobro igrao letos – kaže Babić.
On je postigao svoj drugi gol ove sezone, s tim da je, za razliku od prvog protiv Novog Pazara, ovaj protiv Javora bio odlučujući za pobedu.
– Taj gol mi mnogo znači najviše zbog novog trenera, koji mi je ukazao šansu već na prvoj utakmici od kako je preuzeo ekipu. Nadam se i mislim da sam opravdao njegovo poverenje, kao što smatram da je cela ekipa odigrala vrlo borbeno i požrtvovano, pa smo zasluženo ostvarili pobedu – ističe Babić, a prenosi sajt kluba.
The post BABIĆ: Popravili smo atmosferu, Voša ponovo liči na tim appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VOŠA SLAVILA U NOVOJ PROVERI, LALATOVIĆ ZADOVOLJAN: Pojedinci se ozbiljno nameću

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2015, 19:11

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Proletera rezultatom 0:1 (0:1), u prijateljskom meču u Novom Sadu.. . Novosađani očigledno podižu formu pod palicom novog trenera Nenada Lalatovića, a strelac jedinog pogotka bio je Novaković u finišu prvog poluvremena. . Stanisavljević je dobro izveo korner,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.