Azuri će biti pravi test za Orlove!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Azuri" će biti pravi test za "Orlove"!

Selekcija Srbije odigraće još tri pripremne utakmice, pre početka Mundobasketa u Kini.

Nakon osvojenog Akropolis kupa, reprezentacija Srbije otputovala je u Kinu, gde će igrati još tri pripremna duela, pre početka planetarne smotre.

Prvi protivnik biće selekcija Italije, koju smo ubedljivo savladali na Akropolis kupu u Atini.

Ipak, Italijani će ovoga puta bili daleko opasniji.

Naime, Danijel Heket se vratio u pogon, a kako stoje stvari, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije će u petak nastupiti i Điđi Datome, kao i prva zvezda tima Danilo Galinari.

Dvojac se oporavljao od povreda, očekivalo se da će se oporaviti na vreme da zaigraju na prvenstvu, ali selektor Saketi će dobiti priliku i da ih uigra.

Duel sa "Azurima" zakazan je za petak od 13:30h, a podsetimo da će Srbija odigrati i pripremne mečeve sa selekcijama Francuske i Novog Zelanda, kao i da se sa Italijanima srećemo u grupi na Svetskom prvenstvu, koje počinje 31. avgusta.

Srbija je smeštena u grupu D, sa Italijom, Filipinima i Angolom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudurić zadovoljan, samo da je u 12, srećan šta god da igra

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 12:59

Novi košarkaš Memfis Grizlisa će imati bitnu ulogu u reprezentaciji Srbije u Kini...Košarkaška reprezentacija Srbije će danas (13:30h) odigrati prvi od preostala tri pripremna duela pred Svetsko prvenstvo u Kini...Rival će biti selekcija Italije, koja će ovoga puta, za razliku od Arkopolis kupa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.