Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 12:06

Azmun stiže u Napoli na Mertensovo mesto

Zenit traži 15.000.000 evra

Ozbiljna je priča između Napolija i Sardara Azmuna. Iako je u prvi mah izgledalo kao dizanje cene za iranskog fudbalera.

Momak koji je zablistao u dresu Zenita sada je Napolijev pik broj jedan da nasledi Drisa Mertensa u napadu tima za narednu sezonu. Belgijanac odlazi, ističe mu ugovor na kraju sezone, a svi pokušaji Napolitanaca da ga nagovore da ostane nisu upalili.

Zato su se na San Paolo bacili u potragu za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novim napadačem, a izbor je pao na Sardara Azmuna, za kojeg . Iranac je poručio da bi se rado oprobao u Seriji A, Rusi su odredili cenu, sada je na potezu Napoli.

Iz italijanskog kluba poručuju da pregovori neće početi dok se sezona ne završi. Azmun bi u Napulju zauzeo jedno mesto za stranca, pošto nije igrač iz zemlje koja je u Evropskoj uniji.

A, para za Azmuna bi moglo da bude ako Napoli reši da proda Irvinga Lozana, kojeg Karlo Ančeloti želi da dovede u Everton. S obzirom na to da su Italijani platili Meksikanca 50.000.000 evra, jasno je da ga se predsednik kluba Aurelio de Laurentis neće odreći bez bar još dodatnih 20.000.000.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.