Azaru od Čelsija 52 miliona £

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azaru od Čelsija 52 miliona £

Belgijski reprezentativac Eden Azar uskoro će potpisati novi petogodišnji ugovor sa Čelsijem, otkrio je menadžer 'Plavaca' Žoze Murinjo.

Azar je u Čelsi došao 2012. godine iz Lila, a na osnovu novog ugovora zaradjivaće 200.000 funti nedeljno, ili ti ukupno 52 miliona za pet sezona.

"On će uskoro potpisati, razgovarao sam sa njegovim ocem i postoji želja da ostane u Čelsiju. Klub je obećao da će tu situaciju rešiti novim ugovorom i nisam zabrinut za njega", rekao je Murinjo.

Azar je za ekipu sa Stamford Brižda odigrao 132 utakmice i postigao 39 golova u svim takmičenjima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ PET GODINA U ČELZIJU: Pogledajte koliko će Murinjo da plati Azara

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014

On će uskoro potpisati, razgovarao sam sa njegovim ocem i postoji želja da ostane u Čelsiju, rekao je Murinjo..Belgijski fudbalski reprezentativac Eden Azar uskoro će potpisati novi višegodišnji ugovor sa Čelsijem, rekao je menadžer Žoze Murinjo...Azar je u Čelsi došao 2012. godine iz Lila,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.