Azarovo priznanje i poruka: Pričaćemo za godinu dana

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azarovo priznanje i poruka: "Pričaćemo za godinu dana"

Belgijanac podbacio, ali...

Nakon što je u poslednjoj sezoni u Čelsiju postigao 21 pogodak, zbog brojnih povreda, Eden Azar je u svojoj prvoj pogodio samo jednom u dresu Real Madrida.

Azar je praktično sezonu završio još u decembru kada se prvi put povredio, a potom je po povratku na teren momentalno obnovio povredu i završio sezonu.

"Moja prva sezona u u Madridu je bila loša. Ipak, to je godina adaptacije. Treba da mi sudite i ocenjujete posle moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << druge sezone. Od mene zavisi da li ću biti u pravoj formi naredne sezone", rekao je Azar za belgijske medije i nastavio:

"Imamo dobru ekipu, ovo je veliko iskustvo za mene. Tek sam na početku, imam još četiri godine u ugovoru", ističe Azar.

Belgijancu na ruku ide što će se EURO igrati naredne godine, zbog pandemije koronavirusa.



"Šteta je zbog navijača, ali tako je najbolje. Moj članak će mi dozvoliti da naredne godine budem još u boljoj formi"
, zaključio je Azar.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.