Azar potvrdio, seli se!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar potvrdio, seli se!

Ostaje samo da se dva kluba dogovore oko obeštećenja.

Kako je i sam potvrdio nakon poslednjeg kola Bundeslige, fudbaler Borusije Menhengladnah Torgan Azar će od naredne sezone braniti boje Borusije Dortmund.

Dugo se spekuliše o ovom transferu, na "Signal Iduna Parku" u Azaru vide zamenu za Kristijana Pulišića, koji odlazi u Čelsi.

Belgijanac je u više navrata istakao želju da pojača redove "Milionera", a sada je i potvrdio da će zaigrati sa kolegom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz reprezentacije Belgije, Aksleom Vitselom, naredne sezone.

"Vitsel je igrač sa kojim se često čujem. Sledeće godine će biti tu da mi pomogne.

Kada vas klub kao što je Borusija Dortmund pozove, motivacija je jasna. Dobro je što imam nekoga koga poznajem tamo.

Nadam se da ću se lako adaptirati, ali mislim da neće biti nikakvih problema
", istakao je mlađi brat Edena Azara.

Ostaje još da se Dortmund i Menhengladbah dogovore oko obeštećenja, nemački mediji prenose da će transfer iznositi od 30 do 40 miliona evra.

Azar je u sezoni za nama na 33 nastupa upisao po 10 golova i asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.