Azar i Vilijan sa klupe razočarali kanarince, Čelsi za minut presudio Noriču

Izvor: Blic, 06.Okt.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar i Vilijan sa klupe razočarali "kanarince", Čelsi za minut presudio Noriču

Fudbaleri Čelsija uspeli da osvoje sva tri boda na gostovanju u Noriču pošto su u poslednjih pet minuta meča postigli dva gola i savladali Norič sa 3:1 u sedmom kolu Premijer lige.

"Plavci" su došli sa namerom da što brže i efikasnije reše susret u svoju korist, pa su agresivno i krenuli odmah na gol domaćina.

Već nakon 280 sekundi utakmice Demba Ba se snašao u levom uglu šesnaesterca Noriča, odigrao povratni pas za Oskara koji je upravo sa ivice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kaznenog prostora doneo prednost, a ispostaviće se, i pobedu Čelsiju.

Kontrolisao je gostujući sastav utakmicu sve do 68. minuta kada je Hoson centrirao, pronašao Rikija van Volfsvinkel, koji je prosledio loptu na drugu stativu gde se našao Entoni Pilkington i ugurao grudima loptu u gol za izjednačenje.

Pritisak "plavaca" je popustio, pa je Žoze Murinjo morao adekvatno da reaguje i ubaci igrače koji će da razmrdaju ekipu, te je u igru ubacio Edena Azara i Vilijana koji su upravo rešili utakmicu svojim pogocima.

Nakon neuspelog kornera u 85. minutu, kontru je pokrenuo Vilijan koji je glavom produžio loptu do Oskara koji je uposlio Azara, a Belgijanac iskoristio lošu reakciju beka Olsona i matirao Rudija.

Samo 40 sekundi kasnije Vilijan je iskoristio još jednu pometnju u odbrani "kanarinaca", te je sa ivice kaznenog prostora iz prve šutnuo loptu i postigao evrogol za konačnih 3:1.

Kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović odigrao je svih 90. minuta za ekipu Čelsija.

Sautempton je nastavio da iznenađuje u engleskoj ligi, jer je ovoga puta savladao Svonsi na svom stadionu sa 2:0 golovima Adama Lalane i Džeja Rodrigeza.

Dejvis je u 19. minutu probio odbranu sa desne strane, uposlio Lalanu koji je lepim udarcem matirao Vorma. Rodrigez je pet minuta pre kraja susreta samo potvrdio pobedu i treći trijumf u nizu u elitnom prvenstvu Engleske.

Premijer liga, 7. kolo:

Subota:


Mančester siti - Everton 3:1 (2:1)

(Negredo 17, Aguero 45, 69 pen - Lukaku 16)

Fulam - Stouk 1:0 (0:0)

(Bent 83)

Hal - Aston Vila 0:0

Kardif - Njukasl 1:2 (0:2)


(Odemvingi 58 - Remi 30,39)

Liverpul - Kristal Palas 3:1 (3:0)

(Suarez 14, Staridž 17, Džerard 38pen - Gajle 77)

Sanderlend - Mančester junajted 1:2 (1:0)

(Gardner 5 - Januzaj 55, 61)

Nedelja:

Norič - Čelsi 1:3 (0:1)


(Pilkington 68 - Oskar 4, Azar 85, Vilijan 86)

Sautempton - Svonsi 2:0 (1:0)

(Lalana 19, Rodrigez 85)

17:00 Totenhem - Vest Hem

17:00 VBA - Arsenal

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar i Vilijan sa klupe razočarali "kanarince": Čelsi za minut presudio Noriču

Izvor: Dzungla.org, 06.Okt.2013

Fudbaleri Čelsija uspeli da osvoje sva tri boda na gostovanju u Noriču pošto su u poslednjih pet minuta meča postigli dva gola i savladali Norič sa 3:1 u sedmom kolu Premijer lige. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.