Azar folirao povredu da bi oterao Murinja?

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar folirao povredu da bi oterao Murinja?

Jedan belgijski dnevni list tvrdi da je Eden Azar u ponedeljak odglumio povredu protiv Lestera u meču Premijer lige.

Čelsi je pre dva dana poražen na gostovanju Lesteru rezultatom 2:1, a Azar je morao da napusti teren posle pola sata, pošto je povredio kuk.

Napadač ’Plavaca’ dobio je udarac od Džejmija Vardija na sredini terena i bio je primoran da mesto ustupi Pedru.

Međutim, Belgijanci tvrde da je njihov zemljak lažirao povredu kako bi bojkotovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << menadžera Žozea Murinja.

„Da li je Azar odglumio ozbiljnu povredu zbog bojkota Murinja“, naslov je dnenog lista „Nieuwsblad“.

Ispostavilo se da povreda nije teže prirode i da će omaleni napadač biti spreman za duel sa Sanderlendom.

„Jedini što znam jeste da je posle 10 sekundi on samostalno doneo odluku. Mora da je ozbiljno jer je promenio nekoliko odluka u desetak sekundi. Prvo je rekao da ne može, a onda da će pokušati da nastavi. Nije mogao i izašao e sa terena rekavši da ’definitivno ne može“, rekao je Murinjo posle meča.

U međuvremenu, sudbina portugalskog stručnjaka u Čelsiju pod znakom je pitanja, pošto je uprava kluba diskutovala o njemu u poslednja 24 sata.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eden Azar simulirao povreduiz revolta prema Murinju? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2015

Oštre i ozbiljne optužbe stižu na račun belgijskog fudbalera...I to još iz Belgije!..Tamošnji medij 'Nieuwsblad' objavio je članak OVDE u kome se tvrdi da je Eden Azar namerno preuveličao intenzitet povrede na meču sa Lesterom, nakon starta sa Leonardom Uloom, kada je morao da bude izveden...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.