Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 18:46

Avramović ipak ostaje u Estudijantesu

Postignut usmeni dogovor

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović ipak neće menjati adresu u narednoj sezoni, pošto je sa Estudijantesom postigao dogovor o ugovoru i za narednu sezonu.

Kako se može čuti s Iberijskog poluostrva, finansijska situacija u Estudijantesu se popravlja, zbog čega je klub počeo da razmišlja o planovima za narednu sezonu. Jedan od ciljeva bio je upravo da se zadrži Avramović. Ipak, još je nejasno da li će levoruki šuter >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u madridskom klubu biti kao pozajmljen igrač Unikahe ili ne.

Podsetimo, iz Španije je nedavno stigla informacija da je Unikaha rešila da raskine saradnju sa Avramovićem pošto se ne nalazi u planovima trenera Luisa Kazimira. Odmah zatim pojavile su se i spekulacije o interesovanju Crvene zvezde.

Avramović je u Estudijantesu imao prosek od 9,3 poena, uz 45,6 odsto pogodaka za dva i 33,7 odsto za tri poena, te je biou u krugu najvažnijih igrača u timu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.