Avion možda kasni, ali je doček počeo!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion možda kasni, ali je doček počeo!

Pogledajte kako je bilo u Dubaiju, gde su jutros sleteli naši sportisti i čekali "presedanje" za Beograd, gde ih čeka "gala" doček.

Doček srpskih sportista, zlatnih, srebrnih i bronzanih iz Rija, zakazan je za večeras u 20 časova ispred Doma Narodne skupštine, jer – onaj stari-dobri balkon na Gradskoj je premali.

Ali, doček je praktično već počeo!

Naši sportisti, ali i Olimpijski komitet, postavili su nekoliko video snimaka na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mrežama sa aerodroma u Dubaiju, gde je nekoliko desetina naših zemljaka na privremenom radu u tom gradu napravili "mini doček" već pomalo umornim junacima.

Avion iz Dubaija nije poleteo na vreme, zbog kvara, piše "Kurir", ali to nije pokvarilo atmosferu u avionu u kojem su se orili narodnjaci i pevale dobro poznate pesme.

U avionu su naši košarkaši, vaterpolisti, odbojkašice...

Sleteli u srpsku prestonicu sat vremena pre ili kasnije, naši sportisti će sigurno doneti i dobro raspoloženje, a sve će proključati kada dođe i do susreta sa publikom u centru Beograda.

Nadamo se da će biti mnogo ljudi, jer oni to zaslužuju!

Doček za naše Olimpijce na aerodromu u Dubaiju. #TeamSerbiapic.twitter.com/7uTL048mIJ

— Team Serbia (@OKSrbije) August 22, 2016

hvala ❤️ !!!! #nashdubai

A video posted by Jelena Nikolic (@nikolica12) on Aug 22, 2016 at 3:42pm PDT

Miroslav Nikolić sa navijačima u Dubaiju. #TeamSerbia

A video posted by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije) on Aug 22, 2016 at 3:43pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.