Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 23:32

Avgustovska repriza od sjaja do očaja: Po gol u obe mreže, pa dosada do bola (VIDEO)

Guiri i Paje učinili da utakmica ne bude potpuni debakl

Gledano iz sadašnje perspektive avgust kao da je bio prošle godine, tako i duel Nice i Marselja koji je tada prekinut i pomeren za večeras zbog haosa u režiji domaćih pristalica. Rezultat susreta je obrisan, zakazan je novi termin u kojem je konačni ishod glasio - 1:1 (1:1).

Susret je, kao što je i najavljeno, odigran na neutralnom terenu, bez prisustva publike. A, kako se razvijao susret odigran u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Troi, navijači su dobro prošli što nisu gledali meč sa tribina, bez obzira što je u pitanju derbi. Posle zanimljivog prvog dela koji je završen sa dva gola, usledio je nastavak koji je, takav se utisak stiče, bio dosadan do bola.

A odlično je krenulo. Amin Guiri istrčao je kontru i iskoristio asistenciju Evana Gesana s levog boka gde mu je ostao samo lakši deo posla - da sprovede loptu u mrežu. Odgovor je stigao u samom finišu prvog dela utakmice, a strelac je bio Dimitri Paje, čovek koga su navijači Nice pogodili flašicom vode u glavu, posle čega je nastao potpuni haos i utakmica je prekinuta. Gol je delimično bio sličan kao onaj iz 6. minuta. Žerson je takođe s levog boka proigrao Pajea, koji je iz dosta teže situacije poslao loptu u malu mrežu na suprotnoj strani.

Koliko je utakmica zaista bila dosadna najbolje pokazuje činjenica da u drugom poluvremenu nije viđen nijedan šut u okvir gola na obe strane! Pokušavali su jedni i drugi, ali sve je to bilo daleko od ozbiljnog. I na kraju - po bod kao kuća za Nicu i Marselj.

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 3. KOLA

Sreda

Nica - Marselj 1:1 (1:1)

/Guiri 6 – Paje 42/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.