Autogol pogurao Vels u 1/4 finale! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autogol pogurao Vels u 1/4 finale! (video)

Reprezentativci Velsa drugi su četvrrfinalisti na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, pošto su u 1/8 finala savladali Severnu Irsku 'minimalcem'.

Nakon Poljske, koja je nakon boljeg izvođenja penala eliminisala Švajcarsku, plasman među osam najboljih reprezentacija 'starog kontinanta' obezbedio je i Vels.

Elipa Krisa Kolmana je izašla kao pobednik iz duela sa Severnom Irskom, slavila rezultatom 1:0, a jedini pogodak na meču bio je autogol Gareta MekOulija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 75. minutu meča.

Gledali smo prilično dosadno i nesadržajno prvo poluvreme u ostrvskom derbiju, osim dve dobre intervencije golmana Velsa Vejna Henesija (koji je ukrtotio vrlo nezgone udarce Dalasa i Vorda) i gola Ramzija koji je poništen zbog ofsajda ništa vredno pomena.

'Zmajevi', koji su imali ulogu favorita, u prvih 45 minuta nisu uputili nijedan udarac u okvir gola.

U nastavku Velšani znatno angažovaniji, a prvo veće uzbuđenje pred golom Severnih Iraca zbilo se kada je udarac glavom Sema Voksa završio tik pored gola.

Nešto pre isteka sata igre Garet Bejl je izveo slobodan udarac sa 'svoje' pozicije, odlično tukao preko živog zida, ali MekGovran pravi sjajnu paradu i dokazuje da je jedan od najboljih golmana na ovom Evropskom šampionatu.

Inicijativa Velsa se konačno isplatila u 75. minutu, kada je Bejl probio po levom boku, zavrnuo u sredinu a Garet MekOuli nespretno intervenisao i ubacio loptu u svoju mrežu.

Nakon gola nije bilo većih uzbuđenja, Vels je sačuvao prednost, plasirao se u  četvrtfinale gde čeka boljeg iz duela Mađarska - Belgija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Znate li zbog čega će meč Vels - Severna Irska ući u istoriju?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016

Zbog lepote sigurno neće jer je bio dosadan do zla boga, nešto drugo je u pitanju....O čemu se radi?..Britanski derbi iz kod su 'Zmajevi' izašli kao pobednici i plasirali se u 1/4 finale je prvi meč u istoriji Evropskih prvenstava koji je završen rezultatom 1:0, a da je jedini gol bio autogol......

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.