Austro napred, Ugarska stoj!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austro napred, Ugarska stoj!

Jedinu pobedu u takmičarskim sudarima sa Mađarskom fudbaleri Austrije ostvarili su još 1934. godine. Da li je došlo vreme za novo slavlje?

Malo-malo, pa Austrija i Mađarska odigraju međusobni meč. Do ovog ih je bilo 136, od toga čak 126 prijateljskih, a Austrijancima je od onih preostalih 10 takmičarskih pripao samo jedan – 31. maja 1934. u četvrtfinalu Mundijala u Italiji slavili su sa 2:1, ali pitanje je da li bi se i tada radovali da Mađari poslednjih pola sata nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odigrali sa desetoricom.

MOZZART KVOTE: 1 (1,80), X (3,50), 2 (4,90)

No, smatramo da će navijači iz zapadnog dela davnopočivše Austrougarske posle tolikog čekanja konačno moći da proslave jedan značajan trijumf nad istočnim komšijama. Reprezentacija Austrije u tekućoj deceniji drastično je napredovala, što je u ogromnoj meri posledica vrhunskog rada s mlađim kategorijama. Slično se desilo i kod Mađara, ali oni kvalitetom ipak kaskaju za susedima; srčanost ne može da im se ospori, međutim, u dosadašnjem toku EP (preciznije, na primerima Albanije i Severne Irske) jasno se videlo da je ona nedovoljna za nešto više sem podnošljivih poraza.

AMOZZART SLOBODNE IGRE: AUSTRIJA POBEĐUJE UZ GOL ARNAUTOVIĆA, KVOTA - 4,00

Uostalom, Mađari su se provukli i do samog plasmana na Euro, pošto su bili tek treći u verovano najslabijoj Grupi F, daleko iza Severne Irske i Rumunija, a potom ih je Gabor Kiralji čuvao u dvomeču sa Norveškom u baražu. Austrijanci su pak blistali. Ispustili su samo dva boda u sudaru sa Švedskom, potom vezali debet pobeda i ostavili Skandinavce, ali i Ruse da im gledaju u leđa.

Katarina Srećković tipuje: Ubeđena sam da će Austrijanci dobiti

Kao što možete da primetite, ekipa koju je selektirao Marcel Koler specijalizovala se za utakmice sa 2-3 pogotka. Dodaćemo da to važi i za KMB 1+I&1+II, pa odaberite varijantu koja vam deluje najsigurnije, s tim da hazarderi mogu da razmotre i MOZZART kombinaciju keca i golova.

AUSTRIJA – MAĐARSKA, utrorak 18.00

Stadion: Atlantik, Bordo;

Kapacitet: 42.115;

Sudija: Klemon Turpan;

Austrija (4-2-3-1): Almer - Klajn, Dragović, Prodl, Fuhs - Baumgartlinger, Alaba - Harnik, Arnautović, Junuzović - Janko;

Mađarska (4-3-3): Kiralji - Fiola, Guzmič, Lang, Kadar - Nađ, Pinter, Klajnhajsler  - Džudžak, Lovrenčič, Salaj.

POSLEDNJIH PET

AUSTRIJA

Švajcarska (D)    1:2

Albanija (D)        2:1

Turska (D)           1:2

Malta (D)             2:1

Holandija (D)      0:2

MAĐARSKA

Norveška (G)     1:0

Norveška (D)     2:1

Hrvatska (D)       1:1

O. Slonovače (D)              0:0

Nemačka (G)     0:2

MEĐUSOBNI SKOR

136         40           30           66           252:297

PREDLOZI

KMB      1+I&1+II               1,90

KMB      1&2-3    3,10


(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.