Austrijska policija privela preko 150 nemačkih huligana

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijska policija privela preko 150 nemačkih huligana

Austrijska policija saopštila je da je privela više od 150 nemačkih huligana koji su pravili nerede na Švedskom trgu u centru Beča, uoči kvalifikacione utakmice za prvenstvo Evrope između Austrije i Nemačke.

U policijskom saopštenju navodi se da su izgrednici iz Nemačke lomili automobile parkirane u blizini trga i narušavali javni red i mir.

Portparol bečke policije obavestio je novinare da je jedan pripadnik snaga reda lakše povređen u sukobima sa huliganima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Susret Austrija - Nemačka igra se od 20.45 časova na bečkom stadionu "Ernst Hapel", u okviru A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Povezane vesti: Belgijska policija privela 280 navijača u Briselu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.