Australijanac Dejan Vasiljević otkrovenje Vizardsa VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 09:47

Australijanac Dejan Vasiljević otkrovenje Vizardsa VIDEO

Australijski košarkaš srpskih korena Dejan Vasiljević konačno dobio priliku u Letnjoj Ligi i skrenu opažnju na sebe odličnom partijom protiv Oklahome.

Samo jedan Srbin izlazio je noćas na teren u okviru NBA Letnje Lige - Dejan Vasiljević (26, 190 cm).

Doduše, reč je o momku koji predstavlja Australiju, zemlju u kojoj je i rođen, međutim njegovo ime sugeriše da je "debelo" vezan za balkansko podneblje. Njegov otac je bivši srpski rukometaš Todor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vasiljević.

Dejan je izabrao sličan put - istina sa većom loptom.

I dobro mu ide.

On je u noći između petka i subote zablistao u dresu Vizardsa sa14 poena u pobedi protiv Oklahome i maksimalno je iskoristio vreme provedeno u igri: za samo 11 minuta postigao je 14 poena.

Trojke, koje su mu inače uža specijalost, gađao je 4/5. Imao je i dve asistencije. Bio je daleko najproduktivniji od svih igrača Vašingtona koji su dobili šansu sa klupe. Zaista vrlo dobar učinak ovog momka.

Dejan Vasiljević je prethodne tri sezone član Sidnej Kingsa sa kojima je i osvajao titulu državnog prvaka Australije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.