Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 13:37

Austalija bez greške: Nemci pali pred Milsom i Lendejlom

Lider Grupe B siguran i na trećem koraku 89:76

Košarkaši Australije savladali su Nemačku 89:76 u poslednjem susretu Grupe B i tako overili plasman u narednu fazu sa prve pozicije. Kenguri su pouz blage oscilacije uspeli da slome otpor rivala u trećoj četvrtini, a potom da vođstvo održe i čak uvećaju kroz poslednju deonicu.

Nasjraspoloženiji akter susreta bio je Peti Mils koji je postigao 24 poena uz šest asistencija i jedan skok, a uz NBA zvezdu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nosi dres Sparsa zapažen učinak imao je i Džok Lendejl, nekadašnji igrač Partizana, sa 18 poena i po tri skoka i asistencije.

Na drugoj strani najefikasniji je bio Obst, međutim 16 poena nije bilo dovoljno da pomrsi račune rivalu. Australija se tako u narednu fazu plasirala sa maksimalnim učinkom dok će Nemci čekati rasplet u preostalim grupama u nadi da će biti među dva od tri trećeplasirana koja će nastaviti takmičenje.

KOŠARKA - GRUPA B

Australija - Nemačka 89:76

/Mils 24 - Obst 16/

Italija - Nigerija 80:71

/Meli 15 - Metu 22/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.