Auar i zvanično u Romi

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 17:40

Auar i zvanično u Romi

Francuski fudbaler alžirskog porekla Usem Auar novi je član Rome sa čijim je čelnicima potpisao ugovor do juna 2028. godine.

Kako je navedeno na sajtu rimskog kluba, Auar (24) je stigao u Romu kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa čelnicima Liona.

Auar je celokupnu dosadašnju karijeru proveo u Lionu, klubu iz grada u kom je i rodjen. Za Lion je u svim takmičenjima odigrao 233 utakmice i postigao 41 gol.

"Veoma sam srećan što sam došao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Romu, jer je to veliki klub sa velikom istorijom. Mislim da je to pravi projekat za mene, sa sjajnim timom, kvalitetnim igračima i jedinstvenom bazom navijača", rekao je Auar na predstavljanju u Rimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.