Atsu na pozajmici u Evertonu

Izvor: Blic, 15.Avg.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atsu na pozajmici u Evertonu

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Gane Kristijan Atsu narednih godinu dana igraće na pozajmici u Evertonu, saopštio je klub iz Liverpula.

"Veoma sam srećan što sam postao član Evertona. Došao sam u veliki klub i radujem se novom izazovu", rekao je Atsu za klupski sajt.

Ovaj fudbaler koji igra uz levu aut liniju prošle sezone bio je na pozajmici u Viteseu, gde je na 30 utakmica postigao pet golova. Prethodno je bio član Porta i Rio Avea.

Za reprezentaciju je nastupao 26 puta i postigao pet golova, a učestvovao je i na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mozes na pozajmici u Stouku

Izvor: B92, 16.Avg.2014, 16:17

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Nigerije Viktor Mozes narednih godinu dana igraće na pozajmici u Stoku, potvrdio je taj premijerligaš...On je prošlu sezonu takođe proveo na pozajmici, u Liverpulu, gde je odigrao 22 utakmice i postigao dva gola...Tokom karijere igrao je još za Kristal Palas i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.