Atletiko vraća svoje legende!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 09:44

Atletiko vraća svoje legende!

Značajne kadrovske promene u timu iz Madrida.

"Jorgandžije" su već označili prvu metu za naredni prelazni rok. To će biti Kavani. I sam igrač ima želju da se okuša u Simeonovom timu i španskoj Primeri. Ipak to neće biti jedina promena.

Čolova desna ruka - asistent Burgos je napustio klub, "jorgandžije" ne čase časa u pronalasku adekvatnih zamena.

Španska Marka piše kako će se vratiti nekadašnji kapiten Gabi, ali ovog puta kao deo stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štaba. Gabi je ponikao u Atletiko Madridu, bio je i kapiten kluba, sada bi mogao da se okuša u funkciji asistenta.

Pored Gabija spekuliše se i o povratku Huanfrana. Iskusni defanzivac trenutno nosi dres Sao Paula, ugovor mu se uskoro završava, Marka dodaje kako bi Huanfran mogao biti novi sportski direktor kluba iz Madrida.

Ostaje nam da sačekamo kraj sezone, Atletiko se bori za top četiri, a Simeone mora da gradi taktiku i za četvrtfinale Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.