Atletiko u nadoknadi do preokreta i pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko u nadoknadi do preokreta i pobede! (video)

"Kolćonerosi" su dva puta jurili prednost rivala, na kraju su osvojili sva tri boda.

U okviru 12. kola španske Primere, madridski Atletiko je slavio na svom "Vanda Metropolitano" stadionu protiv Atletik Bilbaa sa 3:2 (0:1).

Gosti su poveli u 36. minutu, San Hoze je šutirao iz izgledne pozicije, Oblak je njegov pokušaj uspeo da skrene u prečku, ali se potom lopta odbila na samu gol liniju, na pravom mestu se našao Injaki Vilijams, koji uspeva da je ugura u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu rivala za 0:1 u Madridu.

 Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku Atletiko poravnao rezultata.

Tomas Parti je odlučio da oproba svoj udarac iz udaljenosti, raspalio je iz sve snage po lopti i postigao fantastičan pogodak za 1:1.

Ipak, samo tri minuta kasnije, kontra Bilbaa, Muniain proigrava Vilijamsa, a hitronogi napada baskijskog sastava postiže svoj drugi gol na meču za novu prednost gostiju.

Ipak, četa Dijega Simeonea dolazi do novog izjednačenja, igrao se 80. minuta kada je Rodri bio najbolji u skoku nakon kornera Tomasa Partija za 2:2.

I onda, kada se činilo da će podela bodova ostati na snazi, nakon jedne dubinske lopte Saul proigrava Grizmana u kaznenom prostoru rivala, ovaj uspeva da gurne loptu pred gola Bilbaa, gde se na pravom mestu našao Godin, koji postiže pogodak za potpuni preokret i to u prvom minutu sudijske nadoknade.

Nije bilo vremena za Atletik da pokuša da dođe do makar jednog boda, te su "Jorgandžije" upisale vredan trijumf.

Sada su na drugom mestu na tabeli sa 23 boda, dok je Bilbao ostao tik iznad zone ispadanja sa 10 bodova iz 12 kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Pobeda "Pevaca" u londonskom derbiju (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018

Fudbaleri Totenhema su slavili u 12. kolu Premijer lige...Kristal Palas je u jako lošoj seriji, vezali su i šesti poraz u PL, kako su danas na svom "Selhrstu" izgubili od Totenhema rezultatom 0:1 (0:0)...Nije bilo preterano interesantno u prvih 45 minuta na stadionu Palasa, videli smo solidnu priliku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.