Atletiko razbio kasu: Lemar kod Grizmana

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko "razbio" kasu: Lemar kod Grizmana

Francuski vezista posle Mundijala odlazi kod "Čola" Simeonea.

Foto: AP/Claude Paris

Za tri godine godine boravka u Monaku, mladi vezista Tomas Lemar (22) skrenuo je na sebe pažnju čitave Evrope i bilo je pitanje vremena kada će otići u veći klub.

Francuski list "L'Ekip" objavio je u utorak da će se taj trenutak uskoro i dogoditi, a Monako je u večernjim časovima objavio da je postigao dogovor sa Atletiko Madridom. Nezvanično, u pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 60 miliona evra bez bonusa...

Lemar će tako postati saigrač Antoanu Grizmanu i u klubu, pod uslovom da najbolji francuski fudbaler ostane u ekipi Dijega Simeonea i petu sezonu zaredom.

Zanimljivo je da je upravo Grizman danas držao konferenciju za medije na kojoj je govorio o svojoj budućnosti u dresu "jorgandžija", ali je sve što je rekao novinarima da je "doneo odluku" - koju nije još odlučio da podeli sa javnosti.

Tomas Lemar je prethodnog leta i zime bio na korak od Liverpula, ali se vicešampion Evrope sada okrenuo nekim drugim rešenjima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.