Atletiko poražen u San Sebastijanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko poražen u San Sebastijanu

Fudbaleri Sosijedada savladali su večeras u San Sebastijanu ekipu madridskog Atletika sa 2:1, u poslednjoj utakmici 11. kola španske Primere.

Domaći klub iz Baskije osvojio je dragocene bodove kojima je pobegao iz zone ispadanja, dok je aktuelni šampion Atletiko drugim porazom ove sezone ostao četvrtoplasirani na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg gradskog rivala Reala.

Tim Dijega Simeonea poveo je golom Mandžukića već u 10. minutu i činilo se da će rutinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odraditi posao, međutim, u nastavku je zaigrao sa mnogo nervoze, pa je defanzivac Sikera morao van terena zbog parnih kartona.

Sosijedad je brzo izjednačio, a u drugom poluvremenu napravio je potpun preokret i na kraju zasluženo slavio protiv favorita.

Atletik Bilbao neporažen u Valensiji

Fudbaleri Valensije igrali su večeras na domaćem terenu protiv ekipe Atletika Bilbao nerešeno 0:0, pa su propustili priliku da se vrate na drugu poziciju Primere i približe se vodećem Realu iz Madrida.

Na ispunjenoj Mestalji napadači Pako, Rodrigo i Feguli nisu uspeli da zatresu mrežu protivničkog golmana Iraizoza i požrtvovani Baskijci zasluženo su osvojili bod kojim su pobegli u sredinu tabele.

Ranije danas Sevilja je kod kuće takođe izborila samo remi protiv Levantea (1:1), dok je Espanjol jedva iščupao bod u susretu sa Viljarealom pogotkom u sudijskoj nadoknadi (1:1).

Sosijedad - Atletiko Madrid 2:1 (Vela 15, Agireče 83 - Mandžukić 10)

Valensija - Atletik Vilbao 0:0

Espanjol - Viljareal 1:1 (Koloto 90+1 - Mario 26)

Sevilja - Levante 1.1 (Vitolo 31 - Viktor 80)

Odigrano juče: Selta - Granada 0:0, Hetafe - Elče 0:0, Malaga - Eibar 2:1, Real Madrid - Rajo Valjekano 5:1, Almerija - Barselona 1:2,.

Odigrano u petak: Kordoba - Deportivo 0:0.

Tabela: Real Madrid 27 bodova, Barselona 25, Valensija 24, Atletiko Madrid i Sevilja po 23, Malaga 21, Selta 20, Viljareal 15, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.