Atletiko ne štedi para za Aguera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko ne štedi para za Aguera

MADRID - Sportski direktor Atletika iz Madrida Hesus Garsija Pitarh izjavio je danas da je taj klub povećao obeštećenje za napadača Serhija Aguera na 60 miliona evra.

"Prošle godine ta cifra je bila nešto niža, oko 55 miliona evra. Sada smo je povećali i svako ko želi da kupi Aguera moraće da plati 60 miliona evra", rekao je Pitarh.

Sportski direktor Atletika rekao je da je klub odlučio da povuče ovakav potez, pošto se veliki broj evropskih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << interesuje za Aguera.

"Uprkos svemu, mi smo mirni kada je u pitanju Aguerova budućnost. On je stavio do znanja da još nema nameru da napušta Atletiko", dodao je Pitarh.

Aguero je u Atletiko došao u leto 2006. iz argentinskog Independijentea. Do sada je za španski klub odigrao 75 utakmica i postigao 25 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Madridski Atletiko povećao obeštećenje za napadača Serhija Aguera

Izvor: RTS, 04.Sep.2008

Sportski direktor Atletika iz Madrida Hesus Garsija Pitarh izjavio je da je taj klub povećao obeštećenje za napadača Serhija Aguera na 60 miliona evra. ."Prošle godine ta suma je bila nešto niža, oko 55 miliona evra. Sada smo je povećali i svako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.