Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020, 18:36

Atletiko komanduje tržištem: Postignut dogovor oko Toreire, Parti može da ide isključivo za 50.000.000 evra

Čeka se prodaja Erere ili Lemara, kako bi se aktivirao transfer Urugvajca

Atletiko Madrid i Arsenal postigli su dogovor oko transfera Lukasa Toreire na Vandu Metropolitano, ali on ne uključuje veliku želju Tobdžija Tomasa Partija koji može da ide iz Madrida samo ukoliko se aktivira izlazna klauzula od 50.000.000 evra, tvrdi novinar Skaj Sporta Fabricio Romano.

Jorgandžije i Tobdžije su se dogovorile oko jednogodišnje pozajmice temperamentng >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Urugvajca, posle koje neće postojati obavezan otkup, već samo opcija. Jorgandžije su dogovorile lične uslove sa igračem, a zakazani su i mediciski pregledi. Ipak, zeleno svetlo za završetak posla Atletiko će dati tek kada bude prodati Ektor Erera ili Toma Lemar.

Toreira je u London stigao u julu 2018. godine za obeštećenje od 28.650.000 evra, odigrao je 89 utakmica u svim takmičenjima i bio jedan od boljih igrača tima, ali se očigledno ne uklapa u koncepciju igre Mikela Artete.

Isti izvor navodi da su u glavnom gradu Španije prilično uvereni da će Tomas Parti ostati u klubu. On je velika želja menadžera Tobdžija, ali se čini da klub sa Emirejtsa nije u stanju da izdvoje toliki novac na njegovo dovođenje.

Parti je u Atletiko stigao 2012. godine kao omladinac, a u prvom timu je od 2015. godine. U pitanju je igrač po najstrožijim kriterijumima Dijega Simeonea, o čemu svedoči i činjenica da je do sada odigrao čak 187 utakmica u svim takmičenjima za Jorgandžije i postigao 16 golova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.