Atletiko i PSŽ na sudu zbog Simeonea?

Izvor: Mondo, 01.Feb.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko i PSŽ na sudu zbog Simeonea?

List AS piše da Madriđani razmatraju da tuže Parižane zbog namere da im "ukradu" trenera.

Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen mogli bi da se nađu pred sudom zbog trenera Dijega Simeonea.

Parižani su, navodno, kontaktirali argentinskog trenera u nameri da ga privole da napusti Madrid i pređe u Pariz, što je izazvalo bes u španskom klubu, koji razmatra ima li osnova da tuži Francuze, piše list AS.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su prethodnih dana preneli da rukovodstvo Pari Sen Žermena vidi Simeonea kao naslednika Lorana Blana, koji bi mogao da dobije otkaz ukoliko "sveci" ne odbrane titulu.

S obzirom na to da Simeoneu ne ističe ugovor u narednih šest meseci, postoji pravni osnov za tužbu ako se ustanovi da ga je PSŽ zaista kontaktirao.

Simeoneov ugovor sa Atletiko Madridom važi do 2017. godine, ali pojedini mediji su preneli da argentinski stručnjak želi da napusti klub i pre njegovog isteka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.