Atletiko bolji od Barse i Reala

Izvor: B92, 23.Dec.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Atletiko bolji od Barse i Reala"

Nekadašnji trener madridskog Atletika Radomir Antić rekao je da 'Jorgandžije' igraju bolji fudbal od najvećih španskih timova Barselone i Reala.

"Mislim da Real, Barselona i Atletiko mnogo odskaču od ostalih ekipa u ligi. Atletiko igra dobro ove sezone i imaju dosta samopouzdanja. Oni su u odnosu na Real i Barselonu brži, agresivniji i svestraniji. Atletiko ima više stilova igre", rekao je Antić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Antić, koji je kao trener Atletika doneo na Visente Kalderon duplu krunu 1996. godine, u karijeri je vodio i Saragosu, madridski Real, Ovijedo, Barselonu, Seltu, a trenutno je trener kineskog Šangdonga.

Srbin je jedini stručnjak koji je se klupe predvodio Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid, a samo je još Enrike Fernandes Viola sedeo na obe klupe u 'El Klasiku'.

On je bio selektor reprezentacije Srbije od 2008. do 2010. godine kada se plasirao na Svestsko prvenstvo u Južnoj Africi, što je i poslednje veliko takmičenje srpskog tima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antić: Atletiko hara po Primeri

Izvor: Mondo, 23.Dec.2013

Bivši selektor Srbije i trener kluba iz Madrida smatra da "jorgandžije" igraju bolje od od najvećih španskih timova..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.