Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko Madrid nudi 37 milioni funti za Bentekea

MADRID - Fudbaler Liverpula Kristijan Benteke velika je želja Atletiko Madrida koji je za njega spreman da plati 37 miliona funti, prenosi Mundo Deportivo.

Belgijski napadač je prošlog ljeta iz Aston Vile stigao na Enfild za 32,5 miliona funti, ali od tada nije pronašao pravu formu, pošto je na 38 utakmica postigao samo osam golova.

Liverpul trenutno u napadu ima Danijela Staridža, Divoka Origija, Filipe Kutinja kao i Roberta Firmina, pa se vjeruje da bi uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kluba sa Enfilda rado pustila Bentekea u Madrid.

Atletiko Madrid je nakon prodaje DŽeksona Martineza spreman da investira u vrhunskog napadača, pošto na raspolaganju ima samo Fernanda Toresa kome ugovor ističe krajem sezone.

Benteke je tokom karijere nastupao i za Genk, Standard, Kortrijik i Mehelen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benteke 'Jorgandžija' za 37 miliona funti?

Izvor: B92, 07.Apr.2016

Fudbaler Liverpula Kristijan Benteke velika je želja Atletiko Madrida, koji je za njega spreman da plati 37 miliona funti, prenosi Mundo Deportivo...Belgijski napadač je prošlog leta iz Aston Vile stigao na Enfild za 32,5 miliona funti, ali od tada nije pronašao pravu formu, pošto je na 38 utakmica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.