Atletiko Madrid hoće Kolarova!

Izvor: Mondo, 25.Dec.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko Madrid hoće Kolarova!

Španski mediji pišu da je kapiten Srbije na spisku želja Dijega Simeonea.

Sledeća stanica u karijeri kapitena reprezentacije Srbije, Aleksandra Kolarova, mogla bi da bude Španija.

Za levog beka "orlova" i Roma, prema pisanju medija na Iberijskom poluostrvu, zainteresovan je Atletiko Madrid. Informacija da su "jorgandžije" zainteresovane za Kolorava navodi na to da bi iskusni Filipe Luis uskoro mogao da napusti Madrid, dok se već neko vreme spekuliše oko odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lukasa Ernandeza u Bajern.

Međutim, pitanje je koliko bi "vučica" zaista želela da se odrekne Kolarova ovog januara. On je u Rim stigao 2017. iz Mančester sitija, igra u dobroj formi i uprkos tome što ima 33 godine fizički je izuzetno pripremljen.

Kolarov je prošle sezone u Seriji A i Ligi šampiona odigrao 47 utakmica, što je najviše u karijeri za jednu sezonu srpskog fudbalera. Ove je stigao do 20.

Fudbaler iz Gane Tomas Partej nije najsrećniji u Atletiku i postoji mogućnost da se Dijego Simeone odrekne 25-godišnjeg defanzivnog veziste, inače učenika Atletikove škole, i da on, kao deo transfera Aleksandra Kolarova, pojača Romu.

Kolarov je u karijeri igrao za Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester siti i Romu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRENER ATLETIKA BACIO OKO NA ISKUSNOG SRBINA: Simeone hoće Kolarova u svojim redovima

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi da napusti Romu i pređe u Španiju jer je za transfer zainteresovan madridski Atletiko, pišu španski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.