Atletik (B) - Rasing (17h,TV B92)

Izvor: B92, 05.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletik (B) - Rasing (17h,TV B92)



Rasing Santander, za koji igra Nikola Žigić, ovo kolo gostuje u Bilbaou, ekipi Atletika, koja ove sezone igra veoma loše na svom terenu. U poslednje tri utakmice na San Mamesu, baskijski crveno-beli su doživeli sva tri poraza, od Selte, Barselone i madridskog Atletika.

Tim iz Santandera igra u veoma dobroj formi u poslednjih mesec dana. Četiri boda sa gostovanja u Barseloni i Pamploni, odlična forma Žigića i Munjitisa, kao i trijumf prošle nedelje nad Valensijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovoljan su razlog za optimizam u ekipi Migel Angel Portugala. On neće moći da računa samo na Rubena zbog kartona, pa će umesto njega natupiti Oriol. Portugal najavljuje standardnu formaciju 4-4-2, a ogromne nade se polažu u napadački tandem, čiji se članovi razlikuju u visini za 30 centimetara.

U ekipu Atletika vraćaju se oporavljeni Orbaiz i Ustaritz, dok je nastup Jestea pod znakom pitanja zbog povrede. Utakmica počinje u 17 časova, uz direktan TV prenos na TV B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.