Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 00:38

Atlanta otpustila Lojda Pirsa

Nadaju se čelni ljudi Hoksa da će promenom trenera početi da beleže bolje rezultate

Neće Lojd Pirs dočekati novu utakmicu sa Majami Hitom na klupi Atlante. Poraz od Majamija koštao je Pirsa posla, uručena mu je radna knjižica i preselio se za biro za nezaposlene. Da rezultati budu ispod proseka pobrinule su se brojne povrede, teže i lakše prirode, ali Atlanta još može da uhvati voz za plej-of.

Nalaze se Hoksi na 11. mestu u Istočnoj konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa odnosom pobeda i poraza 14-20, za dva dana igraju novu utakmicu sa Majamijem, a Pirsova zamena mogao bi da bude njegov pomoćnik Nejt Mekmilan.

Zahvalili su se Hoksi sada već bivšem treneru na saradnji. Lojd Pirs je preuzeo Atlantu u maju 2018. godine, a pod njegovom komandom Hoksi su ostvarili 63 pobede i upisali 120 poraza. Tekuću sezonu Atlanta je dobro otvorila, ali su povrede uticale na to da sve krene u krivom smeru. Na poslednjih 15 utakmica Atlanta je pretrpela 11 poraza i rastanak je bio logičan sled događaja.

"Želeli bismo da se zahvalimo Lojdu na njegovom radu i zalaganju ne samo za organizaciju Hoks, već i za grad Atlantu. On i njegova supruga Melisa su veliki ljudi, koji su pozitivno uticali na ceo grad. Imamo velika očekivanja od našeg tima na terenu i verujemo da ćemo ovom promenom sada da napravimo bolje rezultate u drugoj polovini sezone", rekao je generalni direktor Trevis Šlenk.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.