Ataman: Zaustavili smo Teodosića – to je bilo ključno

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 00:25

Ataman: Zaustavili smo Teodosića – to je bilo ključno

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman kaže da je njegov tim zaustavio Miloša Teodosića.

To je bio jedan od ključeva pobede "zelenih" nad crveno-belima u 17. kolu Evrolige – 82:65.

Teodosić je meč završio sa jednim skokom i tri asistencije, bez ubačenog poena.

"Mislim da smo zaista dobro počeli utakmicu. Plan nam je bio da izvršimo veliki pritisak na Miloša Teodosića. Pritisli smo ga sa Kalaicakisom, koji je odlično odradio posao. Zadržali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Teodosića. To je bila ključna odbrana. Istu odbranu smo igrali i na Nemanji Nedoviću. Kontrolisali smo igru", rekao je Ataman i dodao:

"Ofanzivno nismo igrali baš najbolji meč, promašili smo dosta šuteva, imali smo nizak procenat ubačenih trojki, ali je odbrana bila odlična. Uzmite u obzir da je Zvezda prošle nedelje ubacila Makabiju 99 poena, a mi smo ih zadržali na 65. Važna pobeda za nas, prvu polusezonu smo završili na četvrtom mestu".

PAO naredne nedelje igra sa Baskonijom i Valensijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.