Atalanta vratila fudbalera iz Premijer lige za 13,5 miliona evra

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atalanta vratila fudbalera iz Premijer lige za 13,5 miliona evra

Ekipa Atalante je vratila Martena De Rona samo godinu dana nakon transfera u Midlsboro.

Prošle godine u ovo vreme Marten De Ron je postao fudbaler Midlsboroa, tada je stigao iz Atalante, a danas se vratio u svoj nekadašnji klub.

"Holandski vezista se vratio u Italiju nakon samo jedne utakmice odigrane u Čempionšipu", stoji na sajtu Midlsboroa.

Dalje se navodi da je u pitanju transfer, a ne pozajmica, kao i da je 26-godišnji fudbaler postigao pet golova za ovaj tim, od kojih se najviše pamti onaj postignut Mančester sitiju u novembru za izjednačenje.

Prodat je za 13,5 miliona evra, a postoje i bonusi od 1,5 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kristal Palas dobio pojačanje iz Mančester junajteda

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017

Klub iz Londona je dobio danas novo pojačanje za predstojeću sezonu...Nova sezona Premijer lige samo što nije počela, a Kristal Palas već ima tim koji će biti konkurentan u ovom takmičenju...Novi trener Frank De Bur je sastavio tim, a danas je dobio novo pojačanje i to u vidu fudbalera Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.