Atalanta šokirala Juventus, Ronaldo našao napadača po svojoj meri!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 13:11

Atalanta šokirala Juventus, Ronaldo našao napadača po svojoj meri!

Juventusova ideja ostaće na papiru, ali Kristijano ima predlog. Pogađate, povezan je sa njegovim interesima...

Posle vesti da je Juventus pikirao Duvana Zapatu i da nudi novac i Matiju Perona, iz Bergama je stigao odgovor.

Naime, "Orobići" su se nasmejali na ponudu i postavili cenu za kolumbijskog diva koji je dao 17 golova ove sezone. Atalanta nema potrebe da prodaje igrače, a cena Zapate je 80 miliona evra.

To jasno neće platiti niko, pa Juventus mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se okrene drugim rešenjima. I Napoli zateže oko Milika, traži Bernadeskija koji je mlađi, plus Poljaku ugovor ističe naredne sezone. Lakazet je jedna od meta, ali Kristijano Ronaldo je navodno sugerisao svoju želju.

U pitanju je Meksikanac Raul Himenez, igrač Vulvsa za koga je zainteresovan i Junajted.

Pogađate, Himenez je igrač Ronaldovog menadžera Mendeša, ali je takođe skup, prema nekim informacijama "Vukovi" su tražili 60 miliona evra za nekadašnjeg napadača Benfike koji se nije proslavio u Atletiku.

Postoji doduše varijanta da Juve proda Daglasa Koštu kako bi skupio novac za vrhunskog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.