Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 10:59

Atalanta prodaje Mirančuka

Samo što je došao, već ide

Kao velika zvezda u usponu Aleksej Mirančuk je prošlog leta prešao iz moskovske Lokomotive u Atalantu, ali se u Bergamu nije snašao.

Jeste ruski ofanzivac skupio 23 nastupa i postigao pet golova, međutim, nije ispunio očekivanja Đan Pjera Gasperinija. Tako barem tvrdi agent Denis Lahter, koji zastupa Mirančuka i koji tvrdi da je već sve dogovoreno da Aleksej napusti redove Boginje.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stalnom sam kontaktu sa čelnicima Atalante. Dogovoreno je da Mirančuk bude prodat, jer klubu nije potreban. Ta odluka je već doneta“, otkrio je Lahter.

Ogorčen je menadžer što njegov pulen nije dobio priliku pored Josipa Iličića. A, u neku ruku je i doveden kao zamena za Slovenca, koji je letos imao određene probleme zbog kojih se nije ni znalo da li će se vratiti fudbalu.

Atalanta je daleko od velikog kluba u Italiji, iako se uporno trudi da bude peti najozbiljniji klub u ligi. Ali, o čemu mi da pričamo ako imaju više poverenja u polumrtvog Ilićiča, koji je sav ispovređivan i osam godina stariji od Alekseja“, poručio je Lahter.

Teško da će ovim rečima popraviti odnos sa čelnicima Atalante...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.