Atalanta i dalje ne veruje Radunoviću, NOVA pozajmica

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atalanta i dalje ne veruje Radunoviću, NOVA pozajmica

Bar je u pitanju Serija A ovoga puta...

Jedina svetla tačka mlade reprezentacije Srbije na tek završenom Evropskom prvenstvu za mlade bio je golman Boris Radunović, ali ni to nije ubedilo Atalantu...

Talentovani golman je još od 2015. godine član tima iz Bergama, koji će naredne sezone igrati i Ligu šampiona, ali klub je odlučio da ga pozajmi i četvrtu godinu zaredom, s tim da ovoga puta ostaje u Seriji A.

Kako prenosi "Kalčomerkato", Radunović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će naredne sezone braniti u Veroni, a bio je izričita trenera novog trenera Ivana Jurića.

Radunović je karijeru počeo u Radu za koji je nastupio na 25 mečeva pre odlaska u Italiju, da bi potom beležio pozajmice u Avelinu, Salernitani i Kremonezeu, a nadamo se da će se lepo snaći i u Veroni i ponoviti partije sa Evropskog prvenstva.

Verona je povratnik u Seriju A, a konkurencija će mu biti Marko Silvestri, Lorenco Ferari i Alesandro Berardi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.