Aston Vila otima od gradskih rivala!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila 'otima' od gradskih rivala!

Šervud želi da dovede fudbalera Vest Bromvič Albiona.

Džolijan Leskot mogao bi da 'zapali vatru' u Birmingemu i pojača redove gradskog rivala, pišu engleski mediji.

Nakon što je Benteke prodat Liverpulu i Fabijan Delf Mančester Sitiju, a kapitenu ronu vlaru je istekao ugovor, tako da menadžer Tim Šervud kreće u 'reanimaciju' svog sastava. Goruće probleme ima na mestu štopera i u veznom redu.

Iskusni engleski fudbaler 'prvi je pik' ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 'Vila Parka'. Gradski rival je odbio njihovu prvu ponudu, ali oni ne žele da odustanu od dovođenja nekadašnjeg štopera Evertona i Mančester Sitija.

U prilog ovom transferu ide i to što je Vest Brom juče doveo Džejmsa Čestera iz Hala, pogledajte ovde, čime bi Leskot mogao da izgubi mesto u prvih 11.

Do sada je Aston Vila dovela Džordana Ajua, a Emanuel Adebajor je blizu dolaska, tako da bi i ovaj transfer mogao još više da pojača birmingemski klub, koji su u ovom prelaznom roku napustila tri ključna igrača iz prethodnih sezona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.