Aston Vila odolela Sitiju

Izvor: Akter, 08.Nov.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila odolela Sitiju

Poslednji tim na tabeli Premijer lige, Aston Vila odigrao je danas na svom terenu 0:0 sa liderom prvenstva Mančester sitijem u 12. kolu takmičenja

Novi trener tima iz Birmingema, Remi Gard usmerio je svoj tim na organizovaniju odbranu, tako da je ekipa delovala bolje nego pod Timom Šervudom, tako da Siti nije uspeo da je slomi.

Vila je nešto slabije napadala i uglavnom se koncentrisala na napade iz daljine. Siti je u drugom poluvremenu pojačao pritisak, a dobre šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << su propustili Rahim Sterling i Kevin De Brujne.

Siti sada ima 26 bodova, jedan više od Arsenala, koji kasnije danas igra protiv Totenhema. Aston Vila je i dalje poslednja i ima pet bodova. Ovo je "fenjerašu" bio drugi remi u sezoni.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.