Aston Vila dovodi Hervuda

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila dovodi Hervuda



Aston Vila je potvrdila transfer napadača Vest Hema Marlona Hervuda za neobjavljenu sumu Dvadesetsedmogodišnji igrač je bio blizu priključenja Viganu, ali je ipak potpisao trogodišnji ugovor na Vila Parku.

Menadžer Asron Vile Martin O’Nil je izjavio:” Mnogo drugih timova se angažovalo oko njega, ali on je spreman da dođe ovamo i prihvati izazov konkurancije u timu. Ukoliko bude uspeo da povrati formu koju je imao pre par godina, biće nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ključno pojačanje."

Hervud je za "čekićare” postigao 56 golova na 178 utakmica, nakon što im se pridružio iz Notingem Foresta za 500 000 funti 2003.

On je bio jedan ud ključnih igrača u prvoj sezoni u Vest Hemu. Sezone 2005/2006 je postigao 16 golova, ali prošle godine je zabeležio svega četiri gola u 35 nastupa.

"On dolazi da bi bio deo novog tima. Prodali smo neke igrače, i sada ponovo gradimo ekipu. Marlon je spreman da se po svom dolasku bori za mesto u prvom timu, a to je upravo ono što želimo u klubu. On je čovek sa puno samopouzdanja, i sigurno će nam biti od velike koristi naredne sezone”, dodao je O’Nil.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.