Aspilikueta: Najgora noć u mojoj karijeri

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aspilikueta: Najgora noć u mojoj karijeri

Odbrambeni fudbaler Čelsija Sesar Aspilikueta rekao je da on i njegovi saigrači mogu navijačima da ponude samo izvinjenje posle teškog poraza od Mančester Sitija.

- Ovo je najgora noć moje karijere. Teško je uopšte objasniti šta se dogodilo. Bili smo dobri možda prvih pet minuta. To nije dovoljno! Bila je ovo razočaravajuća i frustrirajuća utakmica. Primamo mnogo golova, a to ne smemo da dozvolimo - rekao je Aspilikueta.

Španski igrač je u 56. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skrivio i penal, pošto je srušio Sterlinga u šesnaestercu.

- Kada izgubite sa 6:0 onda znate da niste igrali dobro. Znali smo da će da bude teško. Kada smo pobedili na našem terenu to je bilo zato što smo igrali dobro, timski. Sada možemo samo da se izvinimo navijačima.

Čelsi je sa četvrtog pao na šesto mesto sa 50 poena. Jednak broj ima i petoplasirani Arsenal, dok je Mančester Junajted četvrti sa 51.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.