Asovi igrali u čast Gorana Bunjevčevića

Izvor: RTS, 21.Maj.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asovi igrali u čast Gorana Bunjevčevića

Nekadašnji proslavljeni fubdaleri odigrali su u Staroj Pazovi memorijalnu utakmicu u znak sećanja na bivšeg reprezentativca i fudbalera Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića, koji je preminuo u junu prošle godine.
Dva tima, sastavljena od fudbalera Crvene zvezde i drugih klubova u vreme kada je igrao Bunjevčević i njegovih prijatelji, odigrali su nerešeno (6:6) na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije.

Tim Zvezde činili su asovi poput Dejana Savićevića, Dejana Stankovića, Perice Ognjenovića, Mihajla Pjanovića, Nikole Žigića, Nikole Lazetića, a tu su bili i njegov brat Mirko i bratanac Petar. Na klupi su sedeli Slavoljub Muslin i Zoran Filipović.
Na drugoj strani su bili Ljubiša Tumbaković i Vladan Milojević kao treneri, a na terenu su se našli Predrag Mijatović, Zoran Mirković, Savo Milošević, Saša Ilić, Mladen Krstajić, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Vladimir Ivić...
U finišu prvog poluvremena jednominutnim aplauzom odata je počast preminulom Bunjevčeviću, ujedno i bivšem sportskom direktoru FSS-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.