Ašdod novi klub Stefana Šćepovića

Izvor: B92, 26.Jan.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ašdod novi klub Stefana Šćepovića

Fudbaler Partizana Stefan Šćepović napustio je pripreme 'crno-belih' u Antaliji, jer je pronašao novi klub - izraelski Ašdod.

Srpski fudbaler će provesti šest meseci na pozajmici u ovom klubu, a kao naredna destinacija pominje se Makabi Haifa.

"Do kraja sezone ću biti na pozajmici u Ašdodu, a posle ćemo videti, jer sa Partizanom imam ugovor još godinu i po. Makabi iz Haife je zainteresovan za mene, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome ću razmišljati tek na kraju pozajmice", rekao je Šćepović za B92.

Ašdod je petoplasirani tim izraelskog šampionata, sa 30 bodova, 11 manje od prvoplasiranog Makabija iz Tel-Aviva.

Šćepović je prošlu sezonu odigrao u Hapoelu iz Akre, tako da mu neće biti problem da se prilagodi.

"Idem u državu gde me poznaju, gde sam imao odličnu sezonu, nadam se da će tako biti i sada. Potrudiću se, a rezultat će se videti na kraju sezone", rekao je Šćepović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDOMILI GA: Stefan Šćepović u Izraelu!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2013

Napadač Partizana će do kraja sezone igrati na pozajmici u Ašdodu..ANTALIJA - Dosadašnji napadač Partizana Stefan Šćepović narednih šest meseci će provesti na pozajmici u izraelskom Ašdodu...Šćepović je tokom dana napustio pripreme Partizana u Turskoj i vratio se u Beograd. On će potom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.