Izvor: Blic, 07.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ašćerić protiv 'svojih' Francuza

Ašćerić protiv 'svojih' Francuza

Oscilacije u igri i promenljivi rezultati 'ogledalo' su igre košarkaša Crvene zvezde u ovoj sezoni. Posle sjajnog uspeha u Sevilji protiv Kahe San Fernando, pa poraza u Čačku od Borca, crveno-bele večeras (20.30 TV) u 'Pioniru' očekuje duel 4. kola sa francuskim Pariz San Žermenom. Ovoletošnje pojačanje Beograđana, Nedeljko Ašćerić, najstariji prvotimac, upravo je na Mali Kalemegdan došao iz ovog kluba.

- Velika je razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između prošlogodišnjeg i sadašnjeg tima PSŽ. U ekipi imaju deset crnaca, od toga dva Amerikanca, sjajnog Kinga i Barnslija. Oni su nametnuli svoj stil nerodgovorne igre sa mnogo promašenih šuteva. Mi bi to trebalo da iskoristimo, završimo sa oscilacijama i krenemo u seriju pobeda. Treba zaboraviti neuspeh kraj Morave. Nadam se da ću i ja konačno ući u formu, jer sam ipak čovek u godinama i treba mi vremena da se priviknem na novu ekipu i trenera - rekao je Ašćerić.

Trener Crvene zvezde Stevan Karadžić večeras neće moći da računa na mladog beka Milutina Aleksića, a u sastav se vraća plejmejker Goran Savanović, koji je zalečio povredu kuka. I. V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.